لینک فایل کاربرد و اثر میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر

چکیده
با افزایش تقاضا برای محصولات با حداقل اتلاف در مواد مغذی،طعم و مزه،استفاده از فرآیندهای غیر حرارتی در فرآوری مواد غذایی،بیش از پیش مورد
توجه قرار گرفته است.پاستوریزاسیون توسط حرارت یکی از روشهای متداول در جهت افزایش مدت ماندگاری شیر است. اما مشخص شده است که شیر به
حرارت حساس بوده و خواص حسی و مواد مغذی آن تحت تاثیر حرارت قرار گرفته و تغییر میکنند. از طرفی نیاز جدی به تکنولوژی های دوستدار محیط
زیست نیز سبب پیشرفت روشهای جایگزین برای فرآیند های حرارتی در نگهداری و محافظت از شیر شده است.
یکی از ابتکاری ترین و جدیدترین تکنولوژی ها در فرآوری محصولات ساس به حرارت به خصوص شیر به کارگیری میدان های الکتریکی پالسی) PEF )
میباشد. این فرآیند در دماهای پایین انجام شده و کمترین آسیب حرارتی ممکن به شیر رسیده و خواص حسی و کیفیت تغذیه ای آن حفظ می شود.
همچنین با از بین رفتن میکروارگانیسم های مضر و آنزیم های نامطلوب مدت زمان ماندگاری افزایش می یابد.
واژگان کلیدی: فرآیندهای غیر حرارتی، میدان های الکتریکی پالسی، ماندگاری شیر


کلمات کلیدی : کاربرد و اثر میدان های الکتریکی پالسی, پاستوریزاسیون شیر برای پشتیبانی و خرید فایل به سایت اصلی فروشنده مراجعه بفرمائید:

لینک دریافت فایل از سایت اصلی



لینک منبع :لینک فایل کاربرد و اثر میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر

مقاله کاربرد و اثر میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر https://www.civilica.com/Paper-FNCAES01-FNCAES01_280=کاربرد-و-اثر-میدان-های-الکتریکی-پالسی-در-پاستوریزاسیون-شیر.html‏ - ذخیره شده کاربرد و اثر میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر ... حجم فایل: ۴۳۵. ۶۸ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۶ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد) ... این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده ... مقاله کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر https://www.civilica.com/Paper-FSS02-FSS02_419=کاربرد-میدان-های-الکتریکی-پالسی-در-پاستوریزاسیون-شیر.html‏ کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر ... حجم فایل: ۵۸۳.۹۳ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۶ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد) ... رنینی شیر را بهبود می بخشد، بدون اینکه اثرات تخریبی روی ویژگی های ایفی ... این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد ... فایل word مقاله اثر میدانهای الکتریکی پالسی بر غیرفعال سازی ... files.icoac.ir/files/40190/html‏ - ذخیره شده فایل word مقاله اثر میدانهای الکتریکی پالسی بر غیرفعال سازی میکروارگانیسمها, ... پالسی در پاستوریزاسیون شیر با غیرفعال کردن میکروارگانیسمها و کاربرد در ... تصاویر برای لینک فایل کاربرد و اثر میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر فایل word مقاله کاربرد میدان های الکتریکی پالسی (Pulsed Electric ... download.imets.ir/download/237422/html‏ - ذخیره شده 20 فوریه 2019 ... بخشی از متن فایل word مقاله کاربرد میدان های الکتریکی پالسی (Pulsed Electric Fields) در پاستوریزاسیون آب پرتقال : ... و کیفیت تغذیه ای آنها تحت تاثیر اینگونه فرایندهای حرارتی قرارگیرد یکی از ابتکاری ... لینک کمکی ... اجزاء محدود | WORD فایل word مقاله کاربرد میدان الکتریکی پالسی در فراوری شیر ... فایل word مقاله کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی download.imets.ir/download/237416/html‏ - ذخیره شده 31 ژانویه 2019 ... بخشی از متن فایل word مقاله کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در ... تکنولوژی درپاستوریزاسیون مواد غذایی نظیر آب میوه ها شیر ماست سوپ ها تخم ... پاستوریزاسیون شیر با استفاده از تکنولوژی غیر حرارتی CHIEF ... files.gen2017.ir/files/926266/html‏ - ذخیره شده 11 فوریه 2019 ... پاستوریزاسیون شیر با استفاده از تکنولوژی غیر حرارتی CHIEF ... فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پاستوریزاسیون شیر با استفاده از تکنولوژی ... بروز ترکیبات ناخواسته و مضر ،از دست رفتن ارزش های غذایی، تغییر در طعم ... زیادی به تکنولوژی غیر حرارتی میدان الکتریکی پالسی) (PEF دارد . ... لینک کمکی ... دانلود فایل Word مقاله کاربرد و اثر میدان های الکتریکی پالسی در ... worlds4.hgsmg2.ir/worlds4/361659/html‏ - ذخیره شده بخشی از متن دانلود فایل Word مقاله کاربرد و اثر میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر : ... پاستوریزاسیون توسط حرارت یکی از روشهای متداول در جهت افزایش مدت ماندگاری شیر است. اما مشخص شده است که شیر بهحرارت حساس بوده و خواص حسی و مواد مغذی آن تحت تاثیر حرارت قرار گرفته و تغییر میکنند. ... لینک کمکی ... کاربرد و اثر میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر ... downfreefile1.ir/2018/09/20/کاربرد-و-اثر-میدان-های-الکتریکی-پالسی-د/‏ چکیده با افزایش تقاضا برای محصولات با حداقل اتلاف در مواد مغذی،طعم و مزه،استفاده از فرآیندهای غیر حرارتی در فرآوری مواد غذایی،بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته ... کاربرد و اثر میدان های الکتریکی پالسی, پاستوریزاسیون شیر ... https://downfreefile1.ir/tag/کاربرد-و-اثر-میدان-های-الکتریکی-پالسی-پ/‏ دانلود تحقیق و پروژه با عنوان کاربرد و اثر میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر کاربرد و اثر میدان های الکتریکی پالسی در پاستوریزاسیون شیر ... فایل ورد مقاله تکنولوژی میدان های الکتریکی پالسی قوی در فرآوری مواد ... word.incdl.ir/word/329401/html‏ - ذخیره شده فایل ورد مقاله تکنولوژی میدان های الکتریکی پالسی قوی در فرآوری مواد غذایی. لینک دانلود ... خطر تجزیه دی الکتریک یکی از عوامل محدودکننده کاربرد میدانهای الکتریکی ... پاستوریزاسیون الکتریکی با ظرفیت 100 گالن در ساعت برای شیر معرفی نمود ... سلولهای E.coli که در اثر میدان الکتریکی غیرفعال شده اند توانایی ساخت بتا ... فایل ورد مقاله کاربرد و اثر میدان های الکتریکی پالسی (Pulsed ... doc.incdl.ir/doc/315215/html‏ - ذخیره شده فایل ورد مقاله کاربرد و اثر میدان های الکتریکی پالسی (Pulsed Electric Field). لینک دانلود. فایل ورد مقاله کاربرد و ... پاستوریزاسیون توسط حرارت یکی از روشهای متداول در جهت افزایش مدت ماندگاری شیر است. اما مشخص شده است که شیر به حرارت حساس بوده و خواص حسی و مواد مغذی آن تحت تأثیر حرارت قرار میگیرد. از طرفی نیاز جدی به ... بررسی تکنولوژی نوین غیر حرارتی میدان پالس الکتریکی PEF در ... https://ganj-old.irandoc.ac.ir/dashboard?...%28میدان...الکتریکی...‏ - ذخیره شده دسترسی به فایل تمام‌متن پیشینه‌هایی (رکوردهایی) که نشانه «پی.دی.اف.» Pdf_note ... در این مقاله اثرات میدان پالس الکتریکی روی ... نمایه ها: پاستوریزاسیون شیر |. غیرفعال سازی ... استریلیزه کردن مایعات با استفاده از میدان های الکتریکی پالسی ولتاژ بالا ... کاربرد فرایند الکتریکی پالسی به منظور افزایش عمر نگهداری مواد غذایی ... غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها در غذاهای مایع با استفاده از میدان ... - Sid https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=15645‏ - ذخیره شده مطالعه اثرات پالسهای الکتریکی با ولتاژ بالا بر غشای سلولها یکی از مباحث مهم ... در پاستوریزاسیون غیر حرارتی غذاهای مایع به وسیله میدان الکتریکی پالسی است. ... شدت میدانهای 13، 22، 35 و 50Kv/cm و تعداد پالسهای 2 تا 10 با زمان 2.5mv اعمال شدند. ... با ارزش برای پاستوریزاسیون غذاهای مایع مثل آب میوه و شیر است که در آن حدود 10 ... [PDF] کاربرد PEF در بهینه‌سازی مصرف انرژی در استخراج قند از چغندر قند energy.kashanu.ac.ir/article-1-481-fa.pdf‏ - ذخیره شده در این مقاله، اثر میدان الکتریکی پالسی قوی ( با قدرت میدان ۷ و ۱۰۰ پالس بر میزان انتقال جرم (هدایت ... واژه های کلیدی: استخراج، تیمار حرارتی، میدان الکتریکی پالسی ، چغندر قند، انرژی مصرفی. ... نظیر عصاره میوه جات، شیر و تخم مرغ های مایع، دارای کاربردهایی در ..... کرد، به طوری که در صنعت لبنیات و پاستوریزاسیون شیر، این روش. فایل word کاربرد تکنولوژی های نوین غیر حرارتی برای فرآوری آب سیب sciencedirect.icmpces.ir/ScienceDirect/632467/html‏ - ذخیره شده فایل word کاربرد تکنولوژی های نوین غیر حرارتی برای فرآوری آب سیب ... پاستوریزاسیون حرارتی آب میوه ها از جمله آب سیب روشی مرسوم برای اطمینان از ... بر برخی روش های نوین غیر حرارتی از جمله تکنولوژی میدان الکتریکی پالسی، ... آب سیب میباشد و اثر این فرایندها با روش مرسوم حرارتی بر خصوصیات میکروبی، ... لینک کمکی ... پایان نامه ارشد صنایع : بررسی اثر پیش فرایند های اسمز و میدان های ... https://sabzfile.com/پایان-نامه-ارشد-صنایع-بررسی-اثر-پیش-فر-2/‏ - ذخیره شده 30 ژانویه 2016 ... دانلود پایان نامه و سمینار ارشد – سبز فایل ... بررسی اثر پیش فرایند های اسمز و میدان های الکتریکی پالسی بر مدلهای ... های شیمیایی، بسته بندی و تابش اشعه و پاستوریزاسیون هستند. .... 2)سوپ هویج برای کودکان شیر خوار که معده حساس دارند : ابتدا 200 گرم هویج رنده ... ضرورت و کاربرد خشک کردن میوه در صنایع غذایی. دانلود پایان نامه ارشد:بررسی استفاده از عصاره و بیومس قارچ تریکودرما ... https://33s.ir/?p=39130‏ - ذخیره شده 12 مه 2016 ... (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم ... 1-12-2- اثرات بیولوژیکی و کاربردهای میدانهای الکتریکی پالسی در .... مثل: پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون ... که امکان دارد روش های گوناگون نگهداری نظیر یکفرآیند ساده حرارتی باشد مانند پاستوریزه کردن شیر یا یک رشته عملیات پیچیده و ... فایل word تکنولوژی فراصوت در محصولات لبنی | 1234941 accesspaperss.icpes.ir/accesspaperss/1234941/html‏ - ذخیره شده فایل word تکنولوژی فراصوت در محصولات لبنی دارای 5 صفحه می باشد و دارای ... جایگزین در پاستوریزاسیون، استریلیزاسیون وفرآوری شیر و فرآورده های تهیه ... به امواج فراصوت، مایکرویو، میدانهای الکتریکی پالسی و فشار هیدرواستاتیک ... مزیت فرآیندهای غیر حرارتی، دمای پایین، کاربرد انرژی پایین و بنابراین ... لینک کمکی ... مقاله کاربرد و اثرمیدانهای الکتریکی پالسی Field Pulsed Electri ... ltbd2017.ir/papers/306511/download‏ 31 جولای 2018 ... فایل ورد مقاله کاربرد و اثرمیدانهای الکتریکی پالسی Field Pulsed Electri ... موادغذایی بیش ازپیش مورد توجه قرارگرفته اند پاستوریزاسیون توسط ... به حرارت به خصوص شیر به کارگیری میدانهای الکتریکی پالسی PEF می ... پالسی Field Pulsed Electri درپاستوریزاسیون شیر روی لینک ادامه مطلب کلیک کنید.